Over ons

Wij zijn een makelaarskantoor waar we met z’n tweeën werken en we zijn beiden gecertificeerd VBO makelaar. We hebben ons als doel gesteld om mensen te ontlasten bij het verkopen of aankopen van een woning. Het is onze insteek om zo  betrokken mogelijk, open en flexibel mensen te mogen begeleiden en te adviseren. Een huis kopen of verkopen is een belangrijke, verstrekkende en niet alledaagse beslissing. Soms is het zelfs een emotionele stap en een grote verandering in iemands leven, waardoor wij persoonlijk contact met onze cliënten heel erg belangrijk vinden.

Makelaar gemeente Sint-Michielsgestel en Schijndel

Wij zijn beiden met veel plezier opgegroeid in Sint-Michielsgestel en hierdoor kennen wij de omgeving, de regio en de markt goed. Die kennis is enorm fijn om u goed te kunnen adviseren en doelbewuster naar uw wensen toe te kunnen werken.

Veel informatie en communicatie van uw makelaar is tegenwoordig vooral digitaal: internet, social-media en Whatsapp zijn niet meer weg te denken uit ons beroep.

Het op zaterdag presenteren van een woning in een lokale krant is al lang verleden tijd. Een kantoor waar men te allen tijde binnen kan lopen is minder noodzakelijk geworden door de digitale informatie brochures en telefonisch contact, waarin we kunnen voorzien. Als kantoor, werken wij vanuit ons huis in Berlicum, waar u na afspraak meer dan welkom bent. Maar we komen ook graag bij u langs om meteen de situatie te bekijken en uw woning aan te zien en in te kunnen schatten. 

Kosten verkoopmakelaar

Voor de verkoop van uw woning werken wij met opstartkosten en een courtage bij de verkoop van uw woning. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op via onze website, e-mail of telefoon.

Kosten aankoopmakelaar

Voor de aankoop van uw woning brengen wij een vast bedrag in rekening. Voor dit bedrag helpen wij u, voor een bepaalde en vooraf vastgestelde tijd, met de aankoop van een nieuwe woning. 

Maak een afspraak